PlusErex

Pastile pentru potență

Cine sunteți în pat: leu sau cățeluș?

Cât de des partenera Dvs strigă de plăcere și vă zgârâie pe spate, având un orgasm intens?

Cu suplimentul alimentar PlusErex așa poate fi în fiecare noapte! Toată noaptea!

Până la sfârșitul promoției a mai rămas:
218 RON 109 RON
COMANDĂ

Pescaru A. V.,

Doctor sexolog

”De mai bine de 20 de ani ajut bărbații de toate vârstele să rezolve principala problemă masculină – potența slabă și lipsa erecției. Am căutat multă vreme o soluție cu adevărat eficientă și, totodată, să fie sigură pentru sănătate, care să restabilească potența. Am găsit rezolvarea în compoziția preparatului PlusErex. După ce am cercetat atent studiile și
compoziția acestui produs, l-am testat pe câțiva pacienți care erau cu adevărat disperați – am fost uimit! Recomand cu toată încrederea PlusErex, ca fiind cel mai bun produs dintre care există acum, pentru a trata potența și a menține o erecție de durată.”

Compoziția deosebită a acestui produs reglează metabolismul în așa fel încât să stimuleze organismul să producă hormonul testosteron, mărind cantitatea acestuia în sânge până la un nivel optim. Administrarea produsului provoacă o mărire a apetitului sexual, întărește erecția, lungește actul sexual și intensifică orgasmul.

Femeilor le vor tremura genunchii atunci când vă vor vedea, deoarece un sex de calitate impresionează mult mai mult decât un aspect fizic ideal sau o mașină scumpă!

Cu ajutorul PlusErex, partenera Dumneavoastră nu va povesti niciodată prietenelor ei ca fiind slab în pat, ca aveți un penis mic sau că durează foarte puțin. Ea se va aprinde doar amintindu-și de Dvs!

Puteți, de asemenea, să compensați complexele Dvs cu o mașină foarte scumpă sau cu un portofel mereu plin. Doar oare vă ajută un cont bancar, atunci când sunteți în intimitate cu o femeie, să vă scape de grijile că o puteți dezamăgi?

COMANDĂ

CELE MAI MULTE CAUZE ALE UNEI ERECȚII SLABE, DE MULTE ORI, NU DEPIND DE NOI

 • Vârsta
 • Mediul poluant
 • Produse alimentare necalitative
 • Infecții transmise pe cale sexuală
 • Insuficiența de vitamine
 • Stilul de viață
 • Stresul
În ziua de azi, piața oferă o mulțime de produse pentru menținerea erecției. O parte din ele nu sunt eficiente, o parte oferă un efect de scurtă durată, cum ar fi viagra și copiile ei ieftine.
O parte din ele sunt periculoase: produse care nu sunt verificate și nu sunt certificate, consumul cărora poate produce daune serioase asupra sănătății. Dar exista și produse sigure și eficiente.

Pastile pentru potență PlusErex

Un produs unic, creat de un laborator specializat, care a trecut de o mulțime de teste și și-a dovedit eficiența în timp, redând bărbaților puterea și încrederea în sine.

COMANDĂ

„MACHO” (sp. macho – „masculin”) – BĂRBAT ÎNCREZUT ȘI DIRECT, CARE POSEDĂ O SEXUALITATE ACCENTUATĂ.

Se spune că în fața unui macho adevărat nu rezistă nicio femeie.
Despre temperamentul specific unui macho s-a vorbit foarte mult. Iată că cercetătorii au creat un preparat care poate să transforme un băiat într-un adevărat macho!

Produsul creat cu atenție de către specialiști, s-a dovedit că nu are nicio legătura cu temperamentul bărbaților. Însă cercetările și combinația unică a ingredientelor permite ca acest produs să trezească încrederea în sine oricărui bărbat!

PlusErex este capabil să regleze metabolismul, stimulând organismul să producă mai mulți hormoni de testosteron, mărind cantitatea acestuia în sânge până la un nivel optim. Administrarea produsului mărește apetitul sexual, întărește erecția, lungeșe actul sexual și intensifică orgasmul.

De asemenea, formula unică din pastilele PlusErex întărește imunitatea, îmbunătățește starea generală a organismului, înlătură oboseala psihică și fizică și mărește rezistența fizică.

Care este secretul unui adevărat macho? Compoziția unică creată de cercetătorii moderni:

CUSCUTA CHINESIS

Este o plantă asiatică folosită de multă vreme în medicina tradițională chinezească. Cercetările au arătat ca extractul de cuscuta hrănește și tonifică sistemul de reproducere masculin, întărește funcțiile uro-genitale, previne impotența, ejaculare prematură și urinările frecvente. De asemenea, îmbunătățește calitatea spermei.

GINKGO BILOBA

Este utilizată în mod tradițional pentru a îmbunătăți circulația și a stimula circulația periferică către brațe, picioare, penis și creier. Extractele din frunzele de Gingko Biloba sunt folosite în tratarea impotenţei şi infertilităţii la bărbaţi. Frunza de Ginkgo biloba este un adevărat rezervor de substanţe active, predominant flavonoizi, acizi organici şi substanţe fenolice.

EXTRACT DE PĂDUCEL

Protejează organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular în timpul efortului fizic, mărește circulația sângelui și tonifiază întregul organism. Astfel, vă puteți bucura de un act sexual îndelungat, fără oboseală.

TRIBULUS TERRESTRIS

Provoacă un flux sanguin puternic în corpul cavernos al penisului, contribuind la creșterea în dimensiuni a acestuia.

Modul de administrare:


Se consumă câte o capsulă pe zi, mereu la aceeași oră, timp de 30 zile. După care puteți face o pauză de o săptămână. Efectele pozitive ale produsului le veți simți după 3-4 zile de consum.

Contraindicații:


PlusErex este contraindicat minorilor, sportivilor și persoanelor cu afecțiuni cronice severe (cardiace, neurologice, psihice). Nu trebuie să măriți doza pentru a obține rezultate mai rapid, o singură capsulă pe zi este suficient!

Spre deosebire de majoritatea preparatelor care se găsesc pe piață pentru menținerea erecției, PlusErex nu doar îmbunătățește erecția, dar e și capabil să mărească și să întărească organul sexual.

COMANDĂ

Efect îndelungat

de la 3 la 6 luni

PlusErex este recomandat dacă există:

Avantajele produsului PlusErex

Reducere 50 %

Preț vechi 218 RON
Preț la reducere 109 RON
Până la sfârșitul promoției a mai rămas:

Completează formularul:

Cu transport inclus: 129

Mărturii

Livrarea
Confidențialitatea este garantată.
Plata ramburs.
Cum lucrăm noi:
 • Completați formularul de pe site
 • Noi vă contactăm
 • Livrăm coletul la adresa menționată
 • Dvs plătiți ramburs la curier
Operatorii noștri sunt on-line în fiecare zi – comandați!